Sara priznala: Ivan i ja smo zajedno!

Sara Trajanović konačno priznala da je u ljubavi sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim je imala romansu i na Farmi. Ona je na svojoj Facebook stranici napisala da su susreti koje je imala sa Ivanom učinili da shvati da je zaljublena u njega.

Sara Ivan

“Ekskluziva je jedno a iskrenost drugo. Zato sam resila da najiskrenije podelim sa mojim najmilijim fanovima ovu vest pre nego sa bilo kim. Nakon toliko varnica i emocija koje su se desavale na farmi , zajednickih trenutaka i prelepih uspomena posle farme, period koji se Ivan i ja nismo culi niti videli bio je neobjasnjivo neprijatan za oboje. Falilo nam je nesto najlepse sto smo stekli na farmi, nas odnos i druzenje“

“Nakon ponovnog kontakta uspostavljenog posle farme na gostovanjima i zurkama, evociranja uspomena i medjusobne blizine , nismo uspeli da zanemarimo emocije koje su i dalje tu, probudjene , jace nego ikada…. Ipak ono sto je pravo opstaje i uprkos svim preprekama. Na zalost nasa ljubav stavlja se na test ponovo mojim odlaskom u Istanbul ali ipak čvrsto verujem da će je ipak samo ojačati“- završila je ona.

Autor: Goran, Foto: VjSky.net

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*