Saradnici prave novu Kseniju od Stanije?

Saradnici Stanije Dobrojević planiraju da od nje naprave novu Kseniju Pajčin. Na društvenim mrežama već danima se vodi polemika da li je starleta i novopečena pevačica dostojna da bude naslednica pokojne denserke.

Ksenija Stanija

Određeni broj fanova Ksenije Pajčin prepoznali su u Staniji energiju koju je imala njihova miljenica. Onaj drugi deo osuo je paljbu po starleti, uz najgore uvrede i opaske, uz konstataciju da je Ksenija nezamenjiva.

„Sve je počelo onog momenta kada su Stanijin saradnici koji su radili na njenoj pesmi i pripremama za muzičku scenu u njoj videli energiju pokojne zvezde. Imali su ideju da Stanijina pesma zaliči na Ksenijine energične hitove. Slična boja glasa, atraktivan izgled i osećaj za igru, kao i doza drčnosti elementi su koji su bili glavna odlika Pajčinove, a sve to oni su prepoznali u Staniji“ – priča izvor blizak ovom dvojcu.

Na društvenoj mreži Fejsbuk nedavno se pojavila i stranica “Stanija nova Ksenija Pajčin“ gde su fanovi počeli da dele njihove fotografije i video klipove.

Pozvali smo i Staniju, koju smo pitali šta ona misli o poređenju sa Ksenijom.

„To što me mnogi porede sa Ksenijom Pajčin može samo da mi imponuje i bude najlepši kompliment s obzirom da je ona jedna od najlepših Srpkinja koja je krasila našu javnu scenu. Da, volela sam je mnogo, više nju kao lika i pojavu, nego njene pesme. Jedna je Ksenija Pajčin, bila je posebna i ostal nezamenjiva“ – rekla je Stanija.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*