Saša Kapor biografija

Saša Kapor je pevač koji je učestvovanjem u šou „Zvezde Granda“ stekao veliku popularnost. Posle poznatog šoa Saša je izdao prvu pesmu „C’est la vie“, a učestvovao je na Grandovom festivalu u martu 2010. godine sa pesmom „Podrum vina“.

saša kapor

Pevač Saša je rođen 16. oktobra 1985. godine u Tuzli, ali od ranog detinjstva živi u Beogradu. Ima brata Aleskandra i sestru Minu, a rođen je u porodici muzičara Nenada i Razije. Završio je gimaziju u Beogradu, a posle toga je bio student Mašinskog fakulteta.

Saša je u detinjstvu trenirao fudbal, ali je na kraju ipak pobedila ljubav prema muzici. Pevač je mnogo puta izjavio kako mu je uzor Toše Proeski prema kome još uvek oseća veliko poštovanje i divljenje.

Pre nego šta je rešio da se takmiči u šou Zvezde Granda, Saša je snimio pesme „Devojačko veče“ i „Muškarci ne plaču“. Posle pesme „Podrum vina“, Saša je snimio duet sa Anon Kokić i otpevao pesmu „Ako ljubav nestane“.

Dok se takmičio za Zvezde Granda Saša je najčešće pevao pesme od pevača koje smatra uzorima, a to su Miroslav Ilić, Haris Džinović i mnogi drugi.

Snimio je nekoliko pesama za Grandovu kompilaciju „Hitovi za sva vremena“ kao što su: „Jedan dan života“ od Lepe Brene koju je otpevao sa Jelenom Kostov te „Tako mi nedostaješ“ od Miroslava Ilića.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*