Saša Matić:“Ko su ti Pajtosi“?

Kažu da je svaki početak težak, što važi i izčazak iz anonimnosti na našu estradnu scenu, ali nekada se nekom posreći pa ih starije kolege zbog nečega zapaze.

Pajtosi 1

Upravo to se desilo i bendu Pajtosi, koji su prošle nedelje na svom YouTube kanalu objavili Cover sa pesmom Saše Matića „Kad ljubav zakasni“.

Obzirom da je poznat kao meraklija, Saša je jedno veče bio u kafani sa društvom, kada mu je jedan od prijatelja pustio Pajtose da čuje kako su odpevali njegovu pesmu.Posle preslušane pesme, Saša se raspitivao ko su ti Pajtosi, jer mu se neverovatno svidelo ono što je čuo.

„Saša je rekao da su momci odlično odpevali njegovu pesmu i da taj snimak može da stane rame uz rame sa njegovim izvođenjem. Bio je baš iznenadjen i rekao je da će momci iz Pajtosa sigurno napraviti veliki uspeh i da se nada da će se negde upoznati“ – rekao je Sašin prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti.

Ko zna, možda uskoro čujemo baš Sašu i Pajtose u duetu, jer ako misli da su toliko kvalitetni, verovatno bi ih podržao i u duetskoj pesmi.

A nas zanima, da li se i Vama sviđa pesma „Kad ljubav zakasni“ u izvođenju grupe Pajtosi?

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*