Saška Karan i Era Ojdanić pomirenje

Saška Karan se zamalo sukobila sa Erom Ojdanićem na snimanju jedna TV emisije. Njih dvoje su zajedno bili na Farmi gde su se u više navrata sukobili i dolazili u konflikte. Njihova svađa nastavila se i posle farme, kao i uvrede koje su pljuštale po novinama.

Saska i Era (3

Oni se posle toga više nisu sretali nigde i njihov odnos ostao je neraščićen. Tek pre neki dan došlo je do susreta dve zavađene strane. Saška je stigla prva u restoran gde se emisija snimala, odmah posle nje ušao je i Era.

Nije ni stigao da skine jaknu, a Saška je već nasrnula na njega. Prisutni su pomislili da će nastati haos, ali na Erinu sreću nije bilo tako. Pevačica je iscenirala napad, kako bi se našalila sa kolegom. Nakon toga su se izgrlili, izljubili i nastavili da se druže kao da se na Farmi ništa nije desilo. Era je bio srećan jer je mislio da će ga Saška zaisata izudarati pred svima.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*