Saška Karan osvojila nagradu publike na “Moravskim biserima“

Saška Karan sinoć je na festivalu “Moravski biseri“ dobila treće mesto, odnosno nagradu publike. Njenu pesmu “Srce kuca jele puca“ slušaoci čak 53 radio stanice izglasali su za najbolju. Pevačica nije skidala osmeh sa lica, jer je ovo njen veliki povratak na scenu.

– Zahvaljujem se svima na velikoj podršci koju sam imala sa mojom novom pesmom. Nagrada publike je nama pevačima najznačajnija, i onda nam daje podsticaj da budemo sve bolji i jači. Treće mesto, u jakoj konkurenciji sa mojim dragim kolegama za mene je bilo veliko iznenađenje. Zahvaljujem se kompozitoru Mišku Živanoviću, tekstopiscu Dragici i njenom mužu Radetu – kaže Saška prepuna utisaka.

 

Saška je ovu priliku iskoristila da bi se družila sa starim prijateljima Biljom Jeftić i Acom Ilićem. Nakon pobede koju je odnela, ona uskoro kreće sa promocijom ove pesme koja će bti u Grandovim, ali i Pinkovim emisijama.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*