Saška Karan: Vesna Zmijanac je alkoholičarka!

Saška Karan je večeras poludela kada se povela priča da je ljubomorna na Vesnu Zmijanac. Animozitet između dve pevačice eskalirao je večeras, kada su se počastile uvredama.

Vesna SaskaKaranova se posvađala sa Jelenom Golubović jer su raspravljale oko toga ko je zvezda, ko postoji na javnoj sceni, a koga nema nigde. Pevačica je rekla da je nekada bila u prvih pet pevačica na sceni, ali je Vesna Zmijanac to negirala, reakavši da to nije istina.

To je Karanovu izvelo iz takta, pa je osula paljbu. Karan: Ma, Vesna je ljubomorna na mene. Ona ima neke svoje bubice u glavi. Vesna je budaletina jedna. Vesna: Ma ti su budaletina, ženo.

Karan: „Dok je Zorica Marković bila ovde, nisi smela da pisneš! Idi se leči od alkohola, alkoholičarko jedna okorela“, urlala je Saška dok se unosila Vesni u lice, međutim, ni Zmijančeva joj nije ostala dužna, već joj je uzvratila istom merom.

Vesna: „Ja ako bih počela da pričam o tebi, imala bih čitav arsenal, ali neću“, začepila je Vesna usta Saški Karan.

Autor: Goran, Foto: Printskrin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*