Saveti za lepotu od Cindy Crawford

Da li vam se sviđa Cindy Crawford? Ova lepa menekenka ovako izgleda već duže vreme, a to može da zahvali zdravim navikama koje uključuju i pravilnu ishranu. Ipak ne treba da zaboravite na hranu koja u sebi ima sve potrebno za lepotu i zdravlje.

cindy crawford

Da li želite da ste dugo lepi baš kao i Cindy Crawford? To uopšte nije problem ako rešite da sledite savete ove lepe manekenke koja iza sebe ima bogatu karijeru i rad sa mnogim poznatim dizajnerima. Pored toga što je nosila odeću poznatih, Cindy se više puta našla na naslovnici svetskih časopisa.

Svetski supermodel je otkrio zašto tako lepo izgleda i danas. Manekenka je priznala da ovakav izgled duguje zdravoj ishrani te primenjivim i razumnim navikama, kojih svako može da se pridržava.

Briga za telo počinje tako da radnim danom popije proteinski šejk za doručak. Kako bivša manekenka nema mnogo vremena za obilan doručak pun vlakana, rešila je to tako da je sve korisne sastojke stavila u jedan šejk. Tako možete i vi, važno je da promešate povrće i voće i to sve zajedno popijete. Ovako ćete imati vremena da obavite druge poslove i zdravo doručkujte.

Iako je doručak jedan od najvažnijih obroka u danu, Cindy ne zaboravlja i na ostale obroke pa tako za ručak savjetuje salatu. Na vama je da rešite kakva će to biti salata, nećete da pogrešite ako u nju stavite malo piletine ili ju pojedete bez ičega. Za večeru možete da pojedete suši ili neko jelo kao što su ćufte sa testeninom i povrćem.

Cindy je priznala kako nikada nije bila esktremna u ishrani, a važno je samo da izbegavate gotova jela. Potrebno je da su namirnice sveže i da pijete što više vode. Na kraju cele priče je važno da imate barem pet zdravih obroka i da u ničemu ne preterujete te da se dobro osećate u svom telu.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*