Saveti za lepotu od Kim Kardashian

Lepa starleta je rešila da podeli nekoliko trikova koji će da vam pomognu da se osećate lepo i posebno u svom telu. Kim Kardashian mnogo toga duguje svojim roditeljima, a najviše majci. Ali pored toga ova lepa žena ne zaboravlja kako treba svaki dan paziti na mnogo toga.

kim kardashian

Zdrava ishrana i vežbanje samo su jedan dio cele priče, a bez toga ne možete ni da zamislite lepo telo i lice. Kim savjetuje da ako možete odete kod kozmetičarke kako bi vam počupala obrve ili upitajte za savet kako da to sami uradite. Obrve su važne jer utiču i na izgled vaših očiju te celog lica.

Kim smatra kako bi bilo dobro da ne perete kosu uvek sa šamponom. Ona kosu pere svaki drugi dan, a kako joj se kosa ne bi osušila rešila je da ponekad umesto šampona na kosu nanese maske za hidrataciju i marokansko ulje.

Veoma je važno da temeljite očistitite lice. Kim je priznala kako vlažne maramice nisu dovoljne i da treba koristiti i druga sredstva. Ono što ne smete da zaboravite su hidratantne kreme nakon čišćenja lica. Ovako ćete da sačuvate lepotu svog lica.

Kim je priznala kako ništa nije moguće bez pravilne ishrane jer jedino tako možete da se rešite celulita. Ona za doručak jede ovas, za ručak salatu i piletinu za večeru. Pravilnom ishranom i vežbanjem možete mnogo toga da postignete.

Kim za piling koristi smeđi šećer za koji je priznala kako je najbolji kada treba skinuti mrtve ćelije sa kože. Iako Kim mnogo vremena provodi u spa salonima, priznala je da ipak mnogo toga napravi i sama kod kuće. Sve možete da sami uradite samo ako imate snagu volje.

Veoma je važno da istaknete trepavice jer samo tako vam oči mogu biti vizuelno veće. Lepa starleta koristi jedan trik, a to je da na donje trepavice nanosi jednu masku, a na gornje drugu. Sledite upute Kim Kardashian i osećajte se lepo u svom telu.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*