Saveti za lepotu

Da li želite da uvek budete lepa i da se osećate kao da ste samo vi broj jedan? To je moguće ako rešite na vreme da krenete sa zdravim životnim navikama koje će da vam pomognu na vašem putu do lepote. Slede saveti za lepi izgled.

lepa koža

Kako je izgled jedna od onih stvari koji je važan skoro svakoj ženi, ne treba da ignorišete sledeće informacije. Tretmani za lepotu koštaju mnogo i svaka žena ne može da si priušti česte odlaske kod kozmetičarke kao ni kupovinu skupocenih krema i drugih proizvoda.

Mnogo je važna pozitivna energija jer lepota prvo dolazi iznutra, a ako se osećate kao da možete sve, onda ste na dobrom putu da i ostali primete vašu lepotu. Verujte u sebe i ono šta možete i rezultati će već da dođu.

Promena životnih navika je dobar početak. Nećete da pogrešite ako prvo pokušate da uzimate mnogo vitamina. Možete birati između raznih suplemenata ili još bolje između voća i povrća koje je bogato vrednim vitaminima, za mekanu, glatku i sjajnu kožu i kosu.

Osim vitamina nemojte da zaboravite na zeleno povrće. Zašto je zelena hrana tako važna i potrebna? U njoj se nalaze vlakna koja će vas učiniti da se osećate sitima još neko vreme i tako ne dobijete više kilograma. Zelena hrana će da očisti vaš organizam  i kožu.

Vežbanje je još nešto šta ne smete da zaboravite. Tako ćete biti u formi, osećat ćete se bolje, a i popravit će vam se raspoloženje. Zategnut ćete svoje telo i biti kao novi. Vežbajte vani ili kod kuće.

Nemojte da perete kosu svaki dan. To nije dobro jer ćete tako samo da ju uništite. Nije dobro da na kosu svaki dan stavljate maske i da ju fenirate. Budite nežni prema njoj, a ona će vam vratiti lepim izgledom.

Spavajte dovoljno i ne zaboravite na omega 3 masne kiseline kojih ima u lososu i akai bobicama. Omega 3 kiseline su važne jer s njima možete da se borite protiv bora. Sledite ove savete i budite prelepi.

Autor: Sanja, Foto: Maksim Shmeljov/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*