Šavija se provodi sa Becom iz „Fantastic benda“ u Istri!

Iako su se u medijima pojavile priče da je Nataša Šavija pohitala u naručje Aleksandru Požgaju, izgleda da to druženje nije potrajalo.
Savija Fantastik
Ova prelepa manekenka koja je donedavno bila učesnica rijaliti programa „Parovi“ već nekoliko dana boravi u Istri. Ona snima spot za popularni sastav „Fantastic bend“ i ako je suditi po fotografijama, odlično se provodi u društvu simpatičnog pevača benda Bece.
Oni su odseli u najluksuznijem hotelu u Poreču „Diamant“ gde će boraviti još nekoliko dana.  Spot realizuje ekipa „C4D Video“ sa rediteljem Vedadom Jašarevićem na čelu, a snimanje se odvija u nekoliko gradova. Pored Poreča, oni su već posetili Umag i Rovinj, a u nastavku snimanje se nastavlja u Opatiji. Uključeni su kadrovi ovih prelepih primorskih gradića, ali i nekoliko atraktivnih plaža.
Spot za pesmu „Taguj me“ svoju premijeru doživeće sredinom meseca, kada će i gledaoci imati prilike da uživaju u svim ovim lepim kadrovima uključujući i eksplicitne scene glavnih aktera.
Dokle su otišli pevač „Fantastic benda“ Beca i Nataša Šavija saznaćemo tek tada. Ali sudeći po ovim fotografijama, nije im dosadno dok vreme provode zajedno.
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*