Savo Perović bivšoj devojci posvetio pesmu

Savo Perović nedavno je snimio spot za singl “Oprosti mi još te volim“ koji je posebno obradovao njegove fanove. On je priznao da je pesma posvećena ni manje ni više nego bivšoj devojci koja ga je emotivno povredila.

Bivša devojka mu se osvetila objavljivanjem golišavih fotografija, a on je za nju snimio baladu „Oprosti mi još volim te“ Za potrebe spota Savo je poslednjih meseci detaljno pratio turske serije iz kojih mu je kao inspiracija poslužio „Bali Beg“ koji je takodje kao i Savo bio žrtva skandala sa bivšom.
Posle svega što se dogodilo pevač kaže da je sve to sada deo prošlosti i da je apsolutno fokusiran na budućnost.

 

-Šta je bilo bilo je svi grešimo pa tako i ja. Nazad nema ali, naučio sam lekciju i iz svega izašao bogatiji za iskustvo sad hoću samo da se fokusiram na muziku i pokažem ljudima ono što mislim da je dobro a vreme će pokazati ko je pogrešio i kada – kaže mladi pevač.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*