Scarlett Johansson ponovo proglašena najseksepilnijom ženom na svetu

Poznati magazin Esquire još je jednom poznatu glumicu Scarlett Johansson stavio na prvo mesto prestižne liste koju objavljuje jednom u godinu dana. Scarlet se prvi put pojavila na poznatoj listi pre sedam godina kada je verovala kako joj se to više neće dogoditi, ali magazin Esquire odlučio joj je još jednom dati veliku čast u oktobru 2013.

scarlett johansson

Za jedan poznati magazin Sacrlett je pokazala čuđenje kako je ona jedina koja je tu titulu osvojila već dva puta za redom. Priznala je kako će verovatno uskoro da zaigra i ulogu majke te veruje da će i te titule s vremenom nestati.

Scarlett Johansson poznata je holivudska glumica koja je od svojih početaka na filmskom platnu pokazala da ima veliki talenat. Dokazala se u mnogim filmovima od ozbiljnijih uloga do komedija.

Scarlett ne postiže uspeh samo u glumi nego i na privatnom planu, jer se ovog leta verila za poznatog francuskog novinara Romaina Daurriaca. Priznala je kako nikada dosada nije bila ljubomorna dok se nije krenula zabavljati sa francuskim novinarom.

Romain Daurriac pokazao se kao osoba koja uopšte nije ljubomorna na što je Scarlett izjavila kako bi umesto toga radije bila sa nekim tko u sebi ima malo ljubomore. Priznala je da joj nedostatak ljubomore nije privlačan i da je čini potištenom.

Autor: Sanja

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*