Seka Aleksić doterala liniju

Povodom premijere njenog singla, popularna pevačica gostovala je na Radio Pingvinu gde se u emisiji “Dan sa Lejlom“ otvorila i, između ostalog, slušaocima otkrila i kako će izgledati spot za ovu numeru. Ono što niko nije mogao a da ne primeti jeste njena fenomenalna figura.

seka aleksić

U uskim farmerkama i bluzi koja je delimično otkrivala njen bujni dekolte, Seka je pokazala da je u nikad boljoj formi. Nju je sve vreme pratio fotograf Radio Pingvina koji je uspeo da snimi kako pevačica izgleda iz svih uglova.

Osim odlične frizure, struka i nogu, ono što je i te kako privuklo pažnju jeste njena zategnuta pozadina. Pevačica nije ni primetila da je slikaju ali čak i kad ne pozira, ona izgleda odlično. Sasvim je jasno da su naporni treninzi urodili plodom i da Seka nikako ne odustaje od namere da uvek bude u top formi. Uostalom, slika govori i više od reči.

 Autor: Goran, Foto: Pingvin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*