Seka Aleksić napravila gala promociju!

Folk zvezda Seka Aleksić proslavila je 34. rođendan gala žurkom u beogradskoj Vili Jelena. Slavlje povodom rođendana i izlaska novog albuma, za 300 zvanica počelo je oko 20 časova, a Sekini prijatelji i kolege bukvalno su zatrpali cvetnim aranžmanima ulaz u vilu.

Od supruga je dobila cipele, torbu, ali i turistički aranžman koji će iskorititi krajem leta. Veliki izbor slanih i slatkih đakonija poznatog kuvara Saše Marinkovića zadovojio je čak i najprobirljivije gurmane, a na meniju su se mogli naći posni, zatim specijaliteti od mesa, morski plodovi i brojna druga jela domaće i internacionalne kuhinje.

Gostima i novinarima tokom večeri služeni su penušavci „Astoria“ koji su do sada točeni na holivudskim zabavama, a za Sekinu žurku iz Italije je uvezen ceo kontigent.

Nakon što su u vilu stigle  Mira Škorić, Dara Bubamara, pridružili su im se članovi Amadeus, Leksington i OK benda.

Tina Ivanović, Saša Matić i Nemanja Stevanović došli su nešto kasnije, a svega nekoliko minuta posle, slavljenici su čestitali i Goca Tržan, Goga Sekulić, Boban Rajović, Marko Bulat, Tijana Dapčević, sestre Karić, Suzana Perić, kao i brojne druge poznate ličnosti. Slavljenica i njeni gosti pevali su do kasno u noć, a Seka je slavlje nastavila u intimnoj atmosferi.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*