Seka Aleksić: Neka me dečko prevari sa Anom Nikolić

U emisiji „Vikend sa Zeletom“, koja se emituje na Radio Pingvinu, voditelj je Seki Aleksić postavljao “ili-ili“ pitanja a njen zadatak bio je da odabere neku od opcija. Kada je došao red na jedno škakljivo pitanje, Seka ga je spremno dočekala.

Seka-Aleksic

“Da li bi pre glumila u filmu gde treba da se udaš za Viktora Savića ali te na dan venčanja kidnapuje Andrija Milošević, ili u filmu gde ti je Nebojša Glogovac dečko i priznaje ti da te vara sa Anom Nikolić? – pitao je voditelj Zele pevačicu, na šta je ona odgovorila “kao iz topa“:

“U onom gde mi je Nebojša dečko i priznaje mi da me vara sa Anom Nikolić. Ona je lepa i zgodna pa eto“’. Očigledno je da Seka nema problem da pohvali svoje koleginice a naročito da pozitivno prokomentariše njihov izgled. A kada Ana Nikolić ovo bude čula, sigurno će joj prijati Sekin kompliment.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*