Seka Aleksić, poslušajte delić nove pesme (Video)

Seksipilne fotografije sa snimanja spota za novi singl Seke Aleksić „Mamurna“ uveliko su tema broj jedan svih medija. Njeni fanovi željno iščekuju spot o kojem svi bruje, a sada im sledi novo iznenađenje.

Seka Aleksić

Na slikama koje su preplavile društvene mreže, pevačica je pokazala svoju fenomenalnu liniju, novu frizuru, nov stajling i tako svima zagolicala maštu. A nakon brojnih Sekinih „vrućih“ fotografija, koje su samo delić onoga što nas čeka u novom videu.

Slušaoci će konačno moći da čuju i deo njene nove pesme i to ekskluzivno na Radio Pingvinu! Refren novog singla „Mamurna“ premijerno će se emitovati na Pingvinu u nedelju 30. marta tačno u podne.

U isto vreme njeni fanovi će imati priliku da pogledaju i premijeru spota za pesmu na zvaničnoj „Jutjub“ stranici popularne pevačice. „Mamurna, mamurna, a još sam žedna, piće mi dodajte i puno leda. Tugom i suzama sve ću da platim, možda to te meni vrati“ je delić teksta, a kako biste čuli još novih stihova obavezno ostanite uz Radio Pingvin.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*