Seka Aleksić: Predstavljala sam se kao Brena

Gostujući u emisiji „Dan sa Lejlom“, koja se emituje na Radio Pingvinu, Seka Aleksić je odgovarala na brojna pitanja koja su pripremili za nju. Pevačica je iznenadila slušaoce svojim odgovorima, ali jedno njeno priznanje bilo je posebno interesantno.

seka aleksić

S obzirom da je trenutno aktuelan TV šou u kojem zvezde glume zvezde, proverili smo da li je i Seka nekada imitirala neku svoju koleginicu? Tako je voditeljki Radio Pingvina Lejli rekla da se jednom predstavila kao Lepa Brena ne bi li došla do nekih karata. Očigledno je da za ovu stranu Sekine ličnosti niste do sad znali, a čak je i nas iznenadila.

Iako ima idealan brak sa svojim suprugom, pevačica  je otkrila da ipak ne može sve da bude po njenom! S obzirom da često u svojim spotovima pored nje glumi i neki zgodni “frajer“, pitali su je zašto to nije Veljko? Seka je objasnila da ga već godinama moli ali da joj ne polazi za rukom da ga nagovori na ovaj poduhvat.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*