Seka Aleksić razmenjivala nežnosti sa mužem u kafani

Folk zvezda Seka Aleksić retko izlazi u noćni provod, ali kada se desi, podjednako uživaju i pevačica i njeno društvo. Seka je tako početkom vikenda bila gost na rođendanskoj proslavi bliskog prijatelja, a prisutni su imali priliku da uživaju u njenim najvećim hitovima.

Seka Veljko (1)

Seka je u Staru pesmu došla u društvu supruga Veljka, a nekoliko minuta kasnije pridružila im se i Mira Škorić. Pevačice su u jednom momentu atmosferu dovele do usijanja, a Seka je za društvo više puta u toku večeri poručila penušavo vino Belaire Rose.

Zadovoljni su bili i muzičari koje je zakitila novčanicama, a veselo društvo u provodu je uživalo do ranih jutarnjih časova.

Dobru zabavu nisu propustili ni Jelena Gerbec, Nikola Petković, Lola Smiljanić, Dimi, model Miloš Radičević a mikrofon je u jednom momentu uzela i Martina Vrbos koja je uz pratnju Igora X-a izvela nekoliko pesama.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*