Seka u Martinom starom mantilu

Folk pevačica Seka Aleksić pojavila se pre nekoliko dana u Beogradu na reviji muških odela. Srpski mediji objavili su kako je najveću pažnju na reviji privukla upravo ona.

Seka i Marta 1
Aleksićeva je tom prilikom prvi put na javnom događaju pokazala svoju „dečačku“ frizuru, a stigla je u „Burberry“ mantilu koji je fanovima jedne druge pevačice posebno zapeo za oko.

Naime, obožavaoci pevačice Marte Savić objavili su na Facebooku njene fotografije nastale 2005-e i 2006-e godine na kojima ona nosi identičan mantil kakav ja Seka obukla pre samo nekoliko dana.

Martini fanovi time su želeli pokazati ko po njihovom mišljenju uistinu diktira modne trendove budući da je Aleksićeva nedavno dobila tu titulu od strane srpskih medija. Fotografiju je kasnije objavila i Savićeva koja je napisala :“Po poslednjoj modi „Burberry mantil“, kupljen pre desetak godina“.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*