Seks simbol, Milena Mitić snimila novi singl!

Novi estradni kolačić Milena Mitić vredno radi, te je posle rimejk pesme Marine Perazić „Kolačići“ za kratko vreme snimila i drugi singl – „Spavam Sama“. Za potrebe prvog snimanja spota izazovna pevačica pokazala je sve atribute, što je mušku publiku obradovalo  pa je ubrzo dobila i puno fanova.
Mitic MilenaSeks simbol, kako je mnogi nazivaju, opravdala je i nakon emitovanja emisije „paparazzo lov“, gde je u kupaćem kostimu koji više otkriva nego što skriva pokazala koliko je zgodna te su mnogi zaključili da je ova cica savršena.

Spot za baladu „Spavam Sama“ snimila je nadomak Beograda u produkciji Ognjena Amdžića.

„Pesmu obožavam,  ima momenata u njoj iz mog privatnog života, pevam je po ceo dan. Na snimanju je bilo hladno, presvlačila sam se više puta, ali uživala sam u svakom minutu provedenom sa ekipom koja se poželeti može, svi su bili kao jedno, te se nadam da će krajnji rezultat takav i biti, uspešan“, otkriva Milena, a da li „Spavam Sama“ poslušajte u pesmi koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*