Šemsa i Martin Ajdarević dogovorili duet?

Legenda narodne muzike, Šemsa Suljaković, pre par dana nastupila je pred Beograđanima. Vlasnica velikih hitova kao što su „Što me pitaš“, „Ne verujem više nikom“, „Blago tebi“, publiku u prepunom konaku „Estrada“ digla je na noge, a pesme su se ređale jedna za drugom do kasno u noć.

Semsa i Martin

Radim onoliko koliko mi odgovara, ali ovo je mesto gde zaista volim da pevam. Uvek mi je drago kada nastupam u Beogradu, priča Šemsa, i otkriva da će Novu godinu, zasluženo, dočekati kod kuće, u krugu porodice.Sjajan uvod u nastup Šemse Suljaković napravio je mladi pevač Martin Ajdarević, za koga je iskusna pevačica imala samo reči hvale.

 

Martin je divan, skroman i pre svega talentovan momak. Očekujem da već za koju godinu postane velika zvezda. Često me pitaju s kojim mlađim kolegom bih snimila duet, pa eto, nikad se ne zna, možda baš sa Martinom, priznaje Šemsa.

Autor:Goran, Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*