Serbian Fashion Week od 14.do 19.10 u Novom Sadu!

Ovogodišnji Internacionalni festival mode i dizajna „Serbia Fashion Week“, uz učešće poznatih svetskih i domaćih modnih dizajnera i primenjenih umetnika, biti održan od 14. do 19. oktobra 2014. godine u novosadskom hotelu „Park“, dok će svečana dodela nagrada „Serbia Fashion Awards“ biti održana 19. oktobra u filmskom studiju TV Pinka u Šimanovcima.

Serbian Fashion Week

Jedina licencirana Nedelja mode u Srbiji ima za cilj da doprinese razvoju kulture i privrede u našoj zemlji, potencirajući povezivanje domaće modne scene (industrije) sa prepoznatljivim tržištima u Evropi i vodećim centrima mode u svetu. Serbia Fashion Week se održava dva puta godišnje, u aprilu i oktobru svake godine, u trajanju od sedam dana, a ova manifestacija postavila je Novi Sad i Srbiju na mapu svetskih kulturnih centara.

Serbia Fashion Week će i tokom jeseni obradovati ljubitelje mode raznim zanimljivim aktivnostima koje će pripremiti posetioce za pravi modni spektakl koji nam predstoji.

Na ulicama Novog Sada, Beograda, Valjeva, Vranja, Kosovske Mitrovice i Subotice organizovan je STREET STYLE SERBIA. Svi oni koji vole modu imaće priliku da se fotografišu u svom gradu i učestvuju u izboru za najbolji stil odevanja koji traje od 14. do 24. septembra. Modni fotografi Serbia Fashion Week-a već uveliko šalju fotografije nasmejanih modnih sladokusaca na konkurs koji se završava 5. oktobra, kada će biti izabrani i dobitnici vrednih nagrada.

Od 25. septembra do 1. oktobra, Novosađanke će obradovati Serbia Fashion Week Inglot taxi. Ovaj taksi pun iznenađenja, devojke će moći da zaustave na glavnim bulevarima Novog Sada, dok na facebook stranici Serbia Fashion Week-a mogu pratiti gde se tačno nalazi vozilo u datom momentu.

„Naš taxi“ sa obeležjima Serbia Fashion Week-a, besplatno će voziti devojke na željenu destinaciju, a u taksiju ih čeka veliko iznenađenje – šminker koji će im davati savete o načinima šminkanja, koji će ih našminkati i pokloniti im sjajne proizvode Inglot kozmetike.

Svakog vikenda od 1. do 19. oktobra, u centru Novog Sada biće postavljen pravi modni foto studio u sklopu akcije MODEL I AM. Ovaj studio neće biti samo atrakcija za sve prolaznike, nego će pružiti priliku svima onima koji su oduvek želeli da budu deo pravog modnog shooting-a da to i učine, da se fotografišu i uživaju u ulozi modela.

Nakon dnevne akcije MODEL I AM, istim danima, Novosađane očekuje i pravo zagrevanje pred izlazak uz noćni shooting gde će celo društvo koje je krenulo u noćni provod imati priliku da oseti glamur svetske modne scene, uz crveni tepih, reflektore, foto studio u centru grada i akciju STAR I AM.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*