Seruhan Hunel nije homoseksualac!

Glumac Saruhan Hunel, iz serije „Izgubljene godine“, na TV Hepi bio žrtva internet manijaka

Verovatno je Saruhan Hunel, popularni turski glumac, dokazan u seriji „Izgubljene godine“ znao da će mu slava osim lepih stvari doneti i neke ne baš prijatne, ali sigurno nije očekivao da će ga neko staviti na stub srama.

Naime, neko je otvorio forum, pretpostavlja se, devojka kojoj nije uzvraćena ljubav, jer glumac je u braku već osam godina, pa je pokrenuta priča o Hunelovoj seksualnoj orijentaciji. Diskusija je na forumu trajala mesec dana, potpuno neopaženo, a ispod najintimnijih opisa stajala su muška imena, navodno Hunelovih ljubavnika.

Kad je serija „Izgubljene godine“ dostigla neverovatnu popularnost u Turskoj, ali i šire, pa je većina počela da se interesuje za njegov privatni život, onda se diskusija sa foruma i obelodanila, a bilo je ispisanih više od 20 hiljada komentara.

U početku je popularni glumac odbijao da komentraše, ali kad su se tračevi obrušili na njegovu porodicu, supruga mu je doživela nervni slom zbog priče da je on homoseksualac i da je njihov brak dogovor, regaovao je. Najavio je tužbu protiv svih koji su o tome polemisali, licima koja su forum pokrenula, novinara koji su prenosili netačne navode…

Sve se srećom, rešilo kako treba, a serija „Izgubljene godine“, koja mu je donela vrtoglavu slavu nastavlja da se prikazuje širom sveta.

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*