SevdahBABY nastupa na otvaranju kluba KOKETA

Popularni DJ i producent SedvahBABY i pevacica Djixx nastupiće kao specijalni gosti u subotu 2. jula u 22 sata na otvaranju beogradskog kluba „Koketa“ na Adi Ciganliji. Ovaj elektro-pop duo neverovatne energije poznat po pravljenju odlične atmosfere obećava najbolji miks poznatih hitova.

SevdahBaby-Flajer-1strana

Nedavno su izdali novu pesmu „Zaboravi sve“, medjutim ovaj duo već ima novi singl. Posetiocima Kokete premijerno će uživo predstaviti novu pesmu „Karta“, koja je urađena u saradnji sa studentima Fakulteta dramskih umetnosti u okviru projekta „Moj glas, moje oružje“.

Pesma preti da postane zarazni letnji hit, a na otvaranju kluba Koketa pored novih posetioci će imati priliku da čuju i ostale velike hitove poput nezaboravne „Kokete“, „Ti mi se tako svidjas“, „Predjimo na stvar“ kao i mnoge druge.

Za zagrevanje je zadužen rezident kluba Koketa DJ Mic Da Funk poznat po neverovatnim miksevima svetskih i domacih hitova. Tokom letnje sezone očekuje se mnogo interesantnih gostovanja, žurki, kao i tradicionalni izbor za Mis.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*