Severina oduševila obožavatelje novim hitom Hurem

Severina poznata pevačica našeg regiona još je jednom pokazala kako se rade hitovi. Bez obzira na ozbiljnu porodičnu situacije kroz koju prolazi, Severina je pronašla energije i sve svoje osećaje iskazala u novom spotu. Pesma Hurem već je sada prikupila velik broj obožavatelja, a slušaoce su naprosto oduševile reči pesme.

severina

Hurem je novi orijentalni hit, a za to je zaslužan Andrej Babić poznati muzičar iz Rijeke. U pesmi Severina peva o bezuvetnoj ljubavi, a pred novinarima je priznala kako je doživela pravu ljubav. Izjavila je kako se u ljubavi mnogo puta razočarala, ali kako i dalje veruje da je u ljubavi sve dopušteno.

Doznajemo kako se Severini pesma nije svidela na prvu, ali na nagovor svoje majke odlučila je sa Andrejem Babićem raditi na pesmi Hurem. Hrabrost je prikupljala gotovo godinu dana, a sada se pokazalo da joj je hrabrost vredila truda.

Na učestvovanju u jednoj radijskoj emisiji Severina je pokazala nekoliko talenata koje ima. Na nagovor voditelja Dalibora Petka pokazala je kako može uvjerljivo da odglumi Hurem iz zvanične serije „Sulejman Veličanstveni“. Pored Hurem Severina je odlično skinula i glumca Radu Šerbedžiju.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*