Severina Vučković kaska za Mayom Berović!

Iako je do sada bila jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, Severinina popularnost kako izgleda opada. Dokaz za to je da njena nova pesma „Silikoni“, koja nije baš naišla na oduševljenje publike.

Seve i Maya

S druge strane, nova pesma Maye Berović osvaja region,  pa tako njena pesma „To me radi“ broji blizu 2 miliona pregleda za samo tri dana!

Ako se uzme u obzir da je Seve dan ranije objavila novu pesmu, dok je njena mladja koleginica Maya pesmu objavila dan kasnije, onda se da zaključiti da Maya preuzima primat kada je u pitanju popularnost, a da Seve istu gubi i kaska za koleginicom ili je ipak samo u pitanju loš izbor pesme!?

Da ne bi bilo se radi o nagadjanju,  dokumentujemo Vam sve navedeno,  pa prosudite sami šta je po sredi! Činjenica je da je Mayina pesma u regionu,  po statistici, najgledaniji video klip u Srbiji I Bosni i Hercegovini.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*