Sexy: Bojana Krsmanović u kupaćim kostimima Golden Lady!

Pošto je pre par meseci snimila katalog za modnu kuću „Guess“, za jesen/zimu, manekenka agencije „Fox Fashion“, Bojana Krsmanović krupnim koracima osvaja svetsko modno tržište.

Bojana Krsmanovic
Zbog sve većeg broja angažmana koji se nude na amerčkom modnom tržištu mlada Beograđanka nedavno se preselila u Njujork i započela novo životno poglavlje. Brineta koja zbog mladeža iznad gornje usne podseća na Sindi Kraford slikala se u seksipilnim kupaćim kostimima koji su za celu sezonu ispred, naime za 2016 godinu. Zbog svojih zanosnih oblina, uglavnom je golišava na pisti i fotografijama.

Golden Lady kompanija organizovala je probno slikanje kupaćih kostima marke OMSA za 2016 godinu ponovo u saradnji sa jednom od naših svetski najpoznatijih manekenki Bojane Krsmanović i priznatim fotografom Bojanom Stanićem.

Na atraktivnim lokacijama u Beogradu Bojana je pozirala tokom celog dana i promenila nekoliko kupaćih kostima. Svaki je na njoj stajao savršeno, mada je istakla da su takvi modeli i kvalitet da će svakoj devojci lepo stajati.

Autor: Goran, Foto: Bojan Stanić

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*