Sexy Sandra hoće da se uozbilji

Sexy Sandra rešila je izdigne svoju karijeru na viši nivo, pa u skorijoj budućnosti planira da promeni mnogo toga. Prve ne listi su pesme, koje će biti totalno drugačije od onoga što smo od nje navikli da čujemo.

Sandra bazen (1)

Nakon letnjeg hita “Hajde da se prskamo“ koji je zapalio omladinu, ali i spota koji je bio jedan od boljih ove sezone, Sandra stavlja tačku na taj deo svoje karijere.

Ona je na estradi već više od sedam godina, i ima toliko singlova, koliko je dovoljno da se sastavi jedan odličan album. Ipak, ono što pevačici fali je jedna ozbiljna pesma, kojom bi dokazala da pored toga što super izgleda, ona odlično i peva.

“Odlučila sam da napravim prekretnicu u svojoj karijeri i publici ponudim neke ozbiljnije pesme. Uveliko radim na tome i nada nadam se da će sve biti gotovo do kraja jeseni“ – kaže Sandra za Poznati.info.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*