Sexy Sandra, isplivao još jedan private snimak! (Video)

Sexy Sandra poznata je po svojim privatnim klipovima na kojima peva pesme svojih koleginica uživo. Ovoga puta na Youtube je isplivao privatni snimak na kojem pevačica u kupaćem kostimu peva Cecin hit.

Nakon klipova u kojima je otpevala Severininu “Tarapanu“ i Cecino “Ime i prezime“, ona nas je ponovo iznenadila. Ovoga puta ne samo pesmom, već i svojim seksi izgledom. Naime, na Youtube se pojavio Sandrin privatni snimak gde ona u kupaćem kostimu šeta po sobi, a onda zajedno sa svojim prijateljem kreće da peva “Sve što imam i nemam ja“. Ovo njeno izazovno izdanje posebno će se dopasti muškoj populaciji.

 

I dok neki osuđuju njeno eksponiranje na ovakav način, Sandra se ne obazire previše. Preokupirana je nastupima, kojih u poslednje vreme ima sve više, kao i snimanjem nove pesme koja će uskoro imati svoju premijeru.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*