Sexy Sandra na meti manijaka

Sandra Valterović doživela neprijatnost na parkingu, gde joj je prišao nepoznati muškarac koji je pokušao da je napadne. Sve se odvilo u večernjim satima, kada je pevačica bila u poseti kod stiliste koji se nalazi u naselju Zvezdara.

Sexy Sandra new

Posetila ga je kako bi oprobala neke od kreacija koje sprema za premijeru dueta sa Erom Ojdanićem. Proba kostima je potrajala, pa je Sandra bila primorana da prođe kroz mračnu ulicu kako bi došla do svog automobila. Tada je za njom krenuo nepoznati muškarac.

“Nisam ni slutila da je ulica bez svetla i da moram da prođem kroz mrkli mrak. Muškarac srednjeg rasta, sa kačketom na glavi pojavio se iza mene, čini mi se iz samog mraka. Počeo je da mi dobacuje razne vulgarnosti. Korak mu je bio sve brži, kao da je pokušavao da me stigne“ – priča pevačica.

Kada je videla da je đavo odneo šalu, počela je da vrišti i da trči ka svojim kolima. On je pojurio za njoj, i na njenu sreću, stigao je kada je već bila u kolima. Na njenu sreću, naišli su momci i manijak je nestao odakle je i došao.

“Plakala sam i tresla se. Ne smem ni da mislim šta bi me snašlo da me je stigao. Još ne mogu da dođem sebi, noćima ne spavam i plašim se da idem bilo gde bez prisustva muškog društva“ – završava Sandra.

Autor: Goran, Foto: Sanja Stefanović

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*