Sexy Sandra pobegla na Karibe!

Sexy Sandra pobegla od lošeg vremena na Karibe. Ova zgodna pevačica nije više mogla da podnese niske temperature i kišno vreme kod nas, pa se spakovala i zapalila u toplije krajeve.

Karibi SS

Nakon što je u Parizu na svadbi uzela pozamašan bakšiš na jednoj svadbi, odlučila je da iste pare odmah uložu u putovanje. Karibska ostrva bila su njen prvi izbor i san iz detinjstva. Zajedno sa prijateljicama zaputila se u svoju novi avanturu. “Osećaj ne može da se opiše rečima, ni sve te lepote Kariba“.

“Uživale smo deset dana kao kraljice. Kuća je bila smeštena u delu gde su pred nje bila još dve kuće. Po ceo dan sam se sunčala, čitala knjige i kupala se. Noćnih izlazaka skoro i da nije bilo, jer nas nisu mamili pored svih ostalih lepota“ – kaže Sandra. Po povratku u planira promciju pesme “Oteto“ na kojoj je drugo radila.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*