Sexy Sandra proslavila 25 rođendan!

Sandra Valterović pre nekoliko dana proslavila je svoj 25 rođendan, povodom čega je organizovala ludu žurku.
Ona je za sve svoje prijatelje zakupila veliki deo jedne popularne kafane (Fensi kafana) i do sitnih sati lumpovala uz piće i narodnjake.

Sexy Sandra prošlih godina nije pravila frku oko svog rođendana, ali je za svoj 25 rešila da napravi pravu veštu. Zvanice je sačekivala odevena u haljinu sa tigrastim printom, sa velikim izrezom na leđima. Kako su gosti pristizali, pokloni su počeli da se gomilaju.
– Iako sam im rekla da mi ništa ne kupuju, svako od mojih prijatelja me iznenadio sa nečim. Ipak, najdraži poklon sam dobila od dečka. U pitanju je prsten sa nekoliko brilijanata. Dobila sam i lisice od drugarice, pa ću ih upotrebiti u dogledno vreme – kaže Sandra. Piće se točili u velikim količinama, a pevačici ne ja uvce pevao njen kolega Nenad Cvijetić. Iako je pije, Sexy je ovoga puta ponela atmosfera, pa je uživala ispijajući voćne rakije.

 

– Pošto sam se napila kao nikada do sada, kući sam otišla taksijem, a po automobil sam došla tek sutra, kada sam se rastreznila – kaže ona. Ceh koji je napravila zajedno sa svojim prijateljima izneo je oko 1.000 evra, ali ju je preduhitrio dečko koji je platio ceo sve što popilo.

Autor: Goran, Foto: Goran

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*