Sexy Sandra uzvraća udarac: Srđanje, ti si zaboravljen pevač!

Seksi Sandra Valterović uzvraća udarac Srđanu Čoliću Mobi Diku koji je izjavio da nema pojma ko je ona. Pevač Mobi Dik izabcio je pesmu „Siso gumena“ (feat. Marko Kon) koja je sociološka studija mentaliteta pridošlica.

Sandra Sexy

Na društvenim mrežama odmah je počela polemika oko refrena Dikove i pesme Seksi Sandre u kome se pominje ženski deo tela – grudi, u kontekstu „Sisa gumena“, dok se u hitu Seksi Sandre spominje „Sisa lažljiva“.

Kada su Srđana Mobi Dik pitali zbog čega je ukrao ideju mlade koleginice, on se iznenadio i sarkastičnim tonom odgovorio:

„Stvarno sam ukrao? Nisam ni znao da postoji ta pesma. Ko to peva? Sexy Sandra? Nisam ni za nju čuo“ – rekao je Srđan.

Seksi pevačicu ovo je prilično iziritiralo, pa je rešila da odgovorio pevaču koji joj je nekada bio idol, ali ga nakon ovoga više ne ceni:

„Srđan Mobi Dik je odavno umro na muzičkoj sceni, pa mi ovo podgrevanje nikako nije jasno. Čovek je nekada bio zvezdetina, ali to vreme je prošlo pre petnaest godina. Izgleda smešno kada čovek u šestoj deceniji života peva „Sisa gumena“, pa još ukrade lajt motiv moje pesme, i pravi se da ne zna ko sam. Upravo takvima kao što je on ja sam i posvetila stihove mog hita „Siso lažljiva“. Ja mu svakako želim sreću sa „Sisom gumenom“ i da bude upola hit kao moja pesma – sasula je Seksi Sandra.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*