Silvija Jung napravila promociju novog albuma

Uz prisustvo velikog broja javnih ličnosti, kolega i medija, pevačica Silvija Jung predstavila je svoj treći studijski album u izdanju KCN Records-a.

Silvija promocija

Silvija, koja već godinama živi u Frankfurtu, u popularnom prestoničkom restoranu Caché pojavila se u društvu koleginice i prijateljice Maje Nikolić.

Na promociju je među prvima došao Dragan Brajović Braja, koji je pisao tekst za hit pesmu Zlato, a odmah za njim stigli su i Dejan Milićević, autor Silvijinih spotova, zatim Saša Dragić, Ana Sakić, Sinan Sakić, Jasmina Ana, Bane Janković i mnogi drugi.

Sticajem okolnosti, prošlo je 7 godina od mog prethodnog izdanja. Dugo me nije bilo na srpskoj muzičkoj sceni i moram da priznam da sam je se uželela. Novi album nosi naziv „Ultimatum“, ima osam pop numera i nadam se da će publika uživati u njima, zaključila je Silvija.

Stotinak gostiju dugim aplauzom ispratilo je premijerno prikazivanje spota za pesmu Zlato. Po završetku zvaničnog dela, pevačica je ugasila svećice na slavljeničkoj torti ukrašenoj njenim likom, nakon čega su se, uz taktove Silvijinih pesmama, gosti zabavljali do kasno u noć.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*