Simonida Ačević: Ja sam Lepa Brena današnjice!

Youtube i rijaliti zvezda, Simonida Ačević održala je promociju svog novog singla “Teretana“ za koji je snimila i video spot. Ovu simpatičnu damu podržale su mnogobrojne kolege i novinari.

Brena Simonida

Kabare 13 u Zemunu bio je mali da primi sve one koji su želeli da podrže Simonidu i njen novi hit “Teretana“. Među prvima je pristigla Vesna Rivas, a odmah za njom i Anastasija Buđić, Sexy Sandra, Alegro Bend, Ivan Marinković, Dunja Flash…Simonida kaže da sebe vidi kao Lepu Brenu današnjice.

“Ima velike sličnosti između mene i Brene. Ona je unela novine. Unela je izuzetnu zabavu. Ušla je na estradu kao zabavna žena, na zabavan način u osamdesete. To je tada uradila Brena, ali izgleda da je neophodno da se to uradi i u dvadesetprvom veku. Obe smo osporavane, ali obe smo velike“ – kaže Simonida.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*