Skandal: Izbačen iz predstave zbog gej scene!

Dušan Kaličanin izbačen iz predstave „Glavo luda“ zbog scena u kojima razmenjuje nežnosti sa muškarcem. Nakon golišavih fotografija koje su isplivale iz njegovog telefona, glumac je pre neki dan doživeo još jednu neprijatnost.

On je na zahtev direktora jedne od škola koje su poslale svoje đake da gledaju predstavu „Glavo luda“ izbačen, jer su gej scene u kojima glumi, po njima bile uznemiravajuće za đake.

Naime, u pomenutoj predstavi glumac je imao delove u kojima razmenjuje nežnosti sa muškarcem, ali vrlo verodostojno. Đaci koji su gledali predstavu najviše su reagovali baš na ove scene, pa je ceo komad pa u senku. To je zasmetalo profesorima i direktoru škole, i oni su odmah tražili direktora pozorišta kako bi mu se požalili na gej scene.

„Deca su bila oduševljena, a direktor i profesori zgroženi. Omdah su reagovali i ja sam pozvan na razgovor. Izbačen sam iz pomenutih gej scena. Zabranili su mi da glumim u tom delu predstave. Jako mi je krivo zbog toga, jer je očigledno da je to privuklo dosta pažnje“ – kaže razočarani Kaličanina.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*