Skandal:Daria Stanojević psovala Sexy Sandru!

Daria Stanojević napravila haos jer je njena šminkerka otišla da šminka Sexy Sandru. Obe pevačice su prošle nedelje imala dva veoma važna snimanja, jedna je snimala spot za svoj novi singl “Oteto“, dok je druga imala snimanje plejbeka za predstojeći Pink festival.
Sexy Sandra 2015 (10)
Sexy Sandra je snimanje spota za novi singl “Oteto“ dogovorila nekoliko dana ranije, za šta je angažovala šminkerku koja nekoliko godina unazad šimnka njenu koleginicu i cimerku sa Farme.
Daria je toga dana imala snimanje plejbeka za Pinkov festival, gde predstavlja svoju pesmu. Kada je pozvala šminkerku, ona joj je rekla da ne može da dođe da je šminka jer  Sexy Sandru. Tako je Daria morala da dolazi sa jednog kraja grada na drugi.
“Daria je uletela u jedan poznati frizerski salon gde je napravila haos. Bila je nervozna i galamila je na sav glas – “Ko je bre Sexy Sandra? J…m ti i Sandra i njen spot. Kome ona više snima pesme i koga briga za nju“
“Gde danas da nađe da snima, kao da mi to radi iz inata. Baše je morala da uzme moju šminkerku, i sad ja moram da šetam zbog nje“ – priča izvor koji se našao salonu u koji je Daria došla da sredi kosu.
Ni frizura joj nije bila po volji, pa je i tu nastao problem. Tako nervozna morala je da ode na snimanje Sandrinog spota da se našminka.
“Istina je da je Daria toga dana morala da dođe da se našminka na snimanje moga spota za novu pesmu “Oteto“. Znam da je pre toga bila na frizuri, ali nisam upućena šta se tamo dešavalo. Prema meni je bila fina kao i uvek. Da li me je psovala iza leđa, to mi nije bitno“ – potvrdila je Sandra da se Daria šminkala na snimanju njenog spota.
Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*