Skandalozno: Glumac menja lični opis!

Dušan Kaličanin rešio da totalno izmenin svoj izgled, pa se podvrgao estetskih zahvatima ulepšavanja. Nakon rijalitija Maldivi u kojem je bio najzapaženiji učesnik, on je doživeo niz skandala koji su mu poremetili razne poslovne i privatne planove.

Prvo su isplivale njegove gole fotografije, pa su ga izbacili iz predstave zbog gej scena, potom je gađao novinara čašama usred emisije…  Nakon svega ovoga Kaličanin je odlučio da se podvrgne plastičnoj hirurgiji. On je hijaluronskom kiselinom povećao usne, ispeglao bore i dopunio jagodice. Kako saznajemo on planira da uradi još nekoliko korekcija, ali tek kroz mesec dana. “Dopala mi se ideja da malo eksperimentišem sa svojim licem i sa svim tim čarima estetske hirurgije. Usne su fenomenalno ispale, kao i sve ostalo. U planu je još dosta toga, ali ne žurim nigde“ – rekao je Kaličanin.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*