Slađa Allegro zgrožena ponašanjem farmera!

Slađa Alegro se zgrozila na ponašanje pojedinih farmera pa je jedva čekala da ode kući iz Lisovića.Ona je zajedno sa svojim bendom bila gošća na žurki koju su farmeri preksinoć dobili nakon igre istine. Iako su u početku stvari tekle svojim tokom i farmeri su bili na mestu, za pola sata, kada su ušli u čašu, počeli su da pokazuju svoja prava lica.

Sladja AlegroPredvodnice bluda i razvrata bile su starlete Goga, Marija Ana, Ceca Jovanović i Anđela Veštica. One su pokazale neviđeni nepoštovanje prema Slađi i njenom bendu koji su došli da im ulepšaju veče.

Svađale su se i polivale pivom, ljubile su se i gurale. Okretale su leđa Slađi, u više navrata su je gurnuli i zgazili kao da je un pitanju neka pevaljka u kafani, a ne zvezde muzička zvezda.

Kap je prelila čašu kada je Dušica Grabović počela da baca limenke i čaše na pod. Pivo je letelo na sve strane, a Slađa je pobegla u stranu, sve vreme ih gledajući za zgražavanjem. Kada je videla Mariju Anu kako Anđeli Vešticu hvata za silikone, samo je okrenula očima.

„Glupače, smirite se. Kako vas nije sramota. Vidite da Slađa krsti na vaše ponašenje. Dušice, sram te bilo, ne moraš i ti da se ponašaš kao ove lujke. Slađa ih je već jednom opominjala da se smire“, rekao je Nikola Lakić pijanoj Dušici.

„Ustajemo rano, idemo na put. Hvala lepo, ako nas neko čuje“, vapila je Slađa na svoju mikrofon, pokušavajući da zadrugi da signal da hoće napolje iz ludnice u kojoj se našla.

Autor: Goran, Foto: Prinstkrin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*