Slađa Delibašić otkrila mračne istine sa estrade!

Slađana Delibašić gostovala je kod Dejana Stankovića u emisiji “Kraljev show“ gde je iznela mnoge detalje o estradi, o kojima njene kolege ćute već godinama.

sladja-delibasic

“Nekada je bilo bolje, postojala je narodna i zabavna muzika. Sada postoje samo narodnjaci, danas je mnogo lakše uspeti.

U to vreme kada smo mi počinjali bilo je nekoliko grupa i narodnjaka koji su stvarno vredeli, nije bilo toliko početnika. Danas ne mogu da popamtim toliki broj „zvezda“ koje su već „poletele“. Ima mnogo pevača koji nisu za estradu“.

“Zabavna muzika ne postoji jer mi zabavnjaci ne možemo da nastupamo po diskotekama jer su ih zauzeli narodnjaci, a nama ostaju kafane, to se promenilo.

U Nemačkoj babe i dede od 70 godina slušaju R&B, ovde bi te gađali. Sve se svodi na zurle, turcizam, bugarsku i tursku muziku“ – rekla je zgodna Slađa.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*