Slađa testira muža Milana!

Slađa Delibašić koja je nedavno ponovo stala na ludi kamen ovoga puta jako je oprezna, pa svog supruga još uvek testira.

Sladja i Milan
Nakon propalog braka sa Đoletom Đoganijem i nekoliko veza koje su bile promašaj, ova seksi pevačica rešila je da bude vrlo oprezna.

Naime, iako se letos venčala za Milana Pejovića, Slađa ga još uvek upoznaje.

“Ona je žena koja je mnogo puta u životu bila povređena i izigrana od strane muškaraca. Svi znamo šta joj se dešavalo sa bivšim mužem, koji je njoj iza leđa smuvao tadašnju igračicu Vesnu.

“Nakon toga, imala je veze sa momcima koji su bili totalni promašaj. Iako odaje utisak jake i neuništive, nju su ljubavni promašaji uništavali“ – priča izvor blizak pevačici.

Kako saznajemo, Slađa planira da ima decu sa Milanom, ali tek posle nekog vremena. Kada bude sigurna da je on stabilan muškarac i neko ko će biti uz nju. Do tada, Milan je na Slađinom testiranju.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*