Slađa zapretila: Željku ću razbiti nos!

Slađana Petrušić ne preza ni od čega i ni od koga. I pored tužbe koju je dobila od Jelene Golubović zbog batina, ona je ovog puta javno zapretila batinama jednom od učesnika Parova. Podsećanja radi, Slađa je već pretukla nekoliko učesnika ovog rijalitija, zbog čega je bila i izbačena na neko vreme.

Naime, Petrušićeva se ovoga puta zamerila sa Željkom Stojanovićem. On joj je navodno opsovao oca, a ona je zapretila da će mu slomiti nos, čak i po cenu toga da izađe napolje bez honorara.

“Pun mi je đon Željka Stojanovića i njegovih uvreda. Kad ga ljudi malo izbombaju, onda je miran kao bubica. Njegova mama diže tužbe. Ako mi Željko Stojanović još jednom spomene oca, javno obećavam da ću mu slomiti nos. Slomiću ga, slomiću ga! Ako još jednom to uradi, izlupaću ga i izlazim napolje bez honorara. Neću dozvoliti da bilo ko blati ime mog pokojnog oca. Ukoliko ga produkcija štiti i stalo vam je da jedan učesnik vređa dvadeset ljudi, onda ja odlazim“ – zapretila je Slađana Petrušić javno, u programu uživo.

Voditeljka Jelena Petković jedva je uspela da iskontroliše situaciju i smiri razbesnelu učesnicu.

Autor: Goran, Foto: Printskrin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*