Slađana Delibašić: Obožavam Severinine “filmove“!

Slađana Delibašić prokomentarisala da od Severinong rada najviše voli njene “filmove“. Tokom emisije Maldivi imitacije, gde je denserka jedna od članova žirija, koji ocenjuje scenski nastup učesnika, ona je davala veoma interesantne komentare.

sladja-delibasic

Učesnica Milica Lukić imala je zadatak da imitira Gogu Sekulić i da izvede njen veliki hit “Gaćice“. Kada je završila svoju imitaciju, ona se pridružila članovima žirija, koji su je čekali u studiju.

Vesna Rivas i Jellena, koje su takođe članice žirija su se složile da Milica više podseća na Severinu nego na Gogu. One su u njoj videle Severininu seksualnu energiju. Vesna je dodala da je i Seve bila povučena na početku karijere, te da se tek kasnije oslobodila, što govore i njeni privatni filmovi.

„Istina je da dosta podseća na Seve. Imala je ona raznih uloga, Severinine uloge su super, a posebno ona na jahti“ – rekla je Slađa kroz šalu, na šta su se i ostali učesnici programa slatko nasmejali.

Ovim je denserka htela da kaže kako je i te kako upoznata sa privatnim porno snimcima svoje koleginice, te da mnogo više voli njih da gleda, nego da sluša njene pesme.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*