Slavica Ćukteraš biografija

Slavica Ćukteraš je pop-folk pevačica koja je snimila već mnogo hitova. Početak karijere obeležile su „Zvezde Granda“ šou koji je privukao mnoge druge pevače, a koji su posle njega postali prave zvezde. Iako je osvojila šesto mesto, Slavici je šou pomogao u njenoj karijeri.

slavica ćukteraš

Slavica Ćukteraš je rođena 28. januara 1985. godine u mestu Šapcu. Sa pevanjem je počela da se bavi veoma rano. Imala je samo 6 godina kada je otkrila da je pevanje njezina velika ljubav. Pevački uzori su joj na početku bile velike zvezde poput Bijelog dugmeta, Lepe Brene i Cece.

Kako je muzika bila smer kojim je Slavica rešila da krene dalje u svom životu, završila je muzičku školu, za klarinet, a posle toga je upisala srednju muzičku školu, ali teoretski odsek. Posle školovanja Slavica je rešila da se takmiči na Zvezdama Granda, pa je 2004. godina bila godina koja je mnogo toga promenila. U šou se plasirala u finale.

Posle takmičenja u šou, Slavica je 2005. godine snimila i prvi CD za Grand pod nazivom “ Nema pravila“. Samo godinu dana posle 2006. godine, snimila je i drugi album „Ćiribu ćiriba“ te posle toga „Exclusivu.“. Slavica osim što peva ujedno piše i tekstove pesama. Danas živi u Beogradu i nastavlja da radi na svojoj karijeri.

Autor: Sanja, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*