Slobodan Đurković biografija

Slobodan Đurković je rođen 09.05.1988. godine u Brusu gde je završio osnovnu i srednju školu. Od malena je pokazivao interesovanja prema muzici, pa je sa šest godina prvo počeo da svira bubnjeve, gde je sa lokalnom rok grupom „Truleži“ gostovao kao gost na raznim gitarijadama.

Nakon 3 godine upisao je nižu muzičku školu smer harmonika. Prvi dodir sa publikom je imao kao član školskog hora na raznim manifestacijama, takmičenjima, kako sa horom tako i sa harmonikom. Prvi svoj bakšiš je zaradio u svom šestom razredu, i tako je sve počelo. Malo po malo sve dublje je zalazio u ozbiljne muzičke vode, pa je u osmom razredu odsvirao svoju prvu svadbu. Narednih 2 godine je tako tezgario sa harmonikom, pa je nakon toga sa harmonike prešao na pevanje, gde je počeo da nastupa po raznim klubovima, diskotekama, rođendanima, itd. Nakon što je završio gimnaziju, upisao je Fakultet za industrijski menadžment u Kruševcu, gde je trenutno na drugoj godini studija. Inače, Slobodan je strašno komunikativna i zabavna osoba, i uspeva da uskladi obaveze na Fakultetu i obaveze u vezi muzike.

Prvi kontakt sa televizijom imao je u 20. godini kada se prijavio i za takmičenje pevača amatera, gde je uspeo da uđe u prvih 60 kandidata. Godinu dana kasnije se prijavio na takmičenje „Zvezde Granda“ koje se emitovalo na televiziji Pink i plasirao se na televizijsko takmičenje.

U tome mu je najviše pomogla škola pevanja „Ivana Selakov“, koja ga je naučila osnovnim principima pevanja. Slobodan u slobodno vreme voli da igra bilijar, na taj način se opušta i relaksira od napornih svirki.

 

Gledaj PINK Reality na omiljena.net klikom OVDE

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*