Šminka za smeđe oči

Da li imate smeđe oči? Ako je tako onda vam sigurno nije svejedno kako će vaše oči da izgledaju svaki put kada izađete van iz kuće. Hoće li one biti ulepšane smeđom senkom ili možda nekom drugom bojom, odluka je samo na vama. Za sve one koje nisu sigurne sledi nekoliko korisnih saveta kako našminkati smeđe oči.

devojka sa smeđim očima

Žene koje imaju smeđu boju očiju u maloj su prednosti pred ostalim devojama i to zato što imaju velik izbor boja senki. Stručnjaci kažu da je važno postići kontrast kako bi se istaknula lepota očiju i kako bi svaka žena postigla izgled kakav je htela, a možda i transformaciju u neku drugu osobu.

Da bi vaše oči bile lepe potrebno je osim senke da koristite i ajliner, a za dnevnu kombinaciju savetuju se dve boje, smeđa i crna. Važno je da ne preterujete preko dana dok za večernji izgled možete da se zabavite sa bojama kao što je plava.

Od svih tehnika šminkanja koje postoje stručnjaci se slažu kako je za devojke sa braun bojom kao stvorena smoey eyes tehnika. Teško je za poverovati da ne znate za Kim Kardashian, a ako bolje pogledate možete da primetite kako su njene oči skoro uvek ulepšane raznim nijansama u smeđoj boji. Oči su uvek našminkane uz pomoć smokey eyes tehnike.

Postoje razne boje sa kojima možete da se zabavite, a ako želite da postignete ozbiljnost i klasiku onda nećete pogrešiti ako rešite da vaš odabir budu braun nijanse senke. One su kao stvorene da očima daju određenu tajnu i mističnost.

Ljubičasta boja je za sve vesele i srećne osobe koje su otvorene prema drugima i koje vole da se ulepšaju veselim bojama. Postoji mnogo nijansi i koju god odaberete nećete pogrešiti, ali je važno da senka paše odeći koju imate na sebi.

Lepa je plava boja, a najviše zato jer se uvek setite mora i mnogih žurki na plaži. Želite li taj lepi osećaj uvek imati uz sebe našminkajte se jednom od nijansi plave boje senke za oči.

Važno je da ne zaboravite na obrve dok ulepšavate oči jer bez njih je teško postići izgled kakav ste hteli. Ako niste sigurni da bi ih mogli oblikovati kako treba, potražite pomoć u kozmetičkom salonu. Izgledajte i osećajte su super.

Autor: Sanja, Foto: Ersler Dmitry/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].com.

Komentiraj

*