Sneki Babić: JK je oduševljena mojom imitacijom!

Snežana Babić Sneki jedan je od najzapaženijih takmičara u šou programu “Moje lice zvuči poznato“. Pričalo se da se JK naljutila zbog njene imitacije, ali ona to oštro demantuje.


– U ovaj šou sam ušla kao profesionalac, i trudiću se da svaki zadatak uradim na najvišem mogućem nivou, pevački, scenski i koreografski. Imitacija JK bila je sigurno jedna os uspešnijih, pre svega zbog fantastične scene i koreografije. Milioni ljudi koji su gledali šou, sa oduševljenjem su pozdravili nastup, ali posebno mi je drago što je Jelena podržala i pohvalila ovu transformaciju – kaže Sneki.

Ona uskoro slavi četvrt veka svog postojanja na estradi. Sneki sa ponosom ističe svoj jubijel, jer kako kaže, drago joj je što se održala na estradi tolike godine. Kako saznajemo, folk zvezda sledeće godine planira veliki solistički koncert u Beogradu.

Autor: Goran, Foto: Prva Tv/ Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*