Sneki Babić: Nisam imala estetske zahvate!

Snežana Babić Sneki gazi polako petu deceniju svoga života, ali izgleda toliko dobro, da bi joj i mnoge mlađe pozavidele. Ona kaže da nikada ništa nije radila na sebi, ali da ta opcija nije isključena.

– Na sebi nisam ništa radila do sada, mislim da nije potrebno. Ali, videćemo. Jako je bitno da čovek održava gipkost i kondiciju van radnih obaveza. Ja to radim redovno – kaže Sneki. Pripreme za šou “Tvoje lice zvuči poznato veoma su iscrpljujuće, pa joj to dođe kao jak kondicioni trening. Pored toga, ona je svakoga dana u teretani gde radi vežbe zatezanja kako bi najduže noge estrade ostale savršene.

Zgodna Pančevka je svojevremeno osigurala svoje noge duge 133 cm u jednoj nemačkoj osiguravajućoj kući, pa je tako sigurna kada je na sceni. Ona do kraja godine najavljuje singl, a početkom sledeće i veliki koncert.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*