Sneki Babić poklonila 1.000 evra Univerzitetskoj klinici

Snežana Babić Sneki juče je posetila Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj ulici. Povod ove posete bio je za sve njih jako lep i prijatan. Folk zvezda im je uručila nagradu u iznosu od 1.000 evra.

Podsećanja radi, dugonoga Sneki prošle subote odnela je ubeldjivu pobedu u šou programu “Tvoje lice zvuči poznato“. Ona je tada imitirala Madonnu, što se žiriju najviše dopalo. Osvojila je 1.000 evra koje je rešila da pokloni mališanima iz dečije klinike. Njih je njena poseta prijatno iznenadila.
– Želim da simbolično da vam uručim ovaj ček od 1.000 evra, ne samo u moje ime, već u ime svih mojih kolega koji se takmiče – rekla je Sneki.

Ona je prošetala kroz prostorije bolnice i posetila dečicu koja se tamo leče. Ljubila se i mazila sa njima, a oni su joj uzvraćali osmesima i zagrljajima. Sneki se nakon ovoga sprema za sledeću imitaciju, a možda i još jednu pobedu.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Youtube

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*